Desallotgen de matinada un pub de València amb 42 persones dins

Guardar

ocio nocturno ep
ocio nocturno ep

Agents de la Policia Nacional han desallotjat un pub de la ciutat de València amb 42 persones en el seu interior, que han sigut denunciades per incomplir la normativa de seguretat sanitària enfront de la pandèmia del coronavirus, segons han informat les forces de seguretat.

Al voltant de les 2.30 hores de la matinada d'aquest diumenge, els efectius de la Policia Nacional van detectar l'entrada de persones en grups reduïts al pub, malgrat el tancament temporal obligatori de l'oci nocturn decretat a causa de l'evolució de la covid-19.

Davant la sospita d'activitat en el pub, la Policia Nacional va establir un dispositiu amb agents de paisà, que van entrar al local. En el seu interior, van descobrir a 42 persones.

El dispositiu va alçar actes per incompliment de la normativa del coronavirus a aquestes 42 persones. A més, a cinc d'elles se'ls va denunciar per tinença de substàncies estupefaents.

UNA ALTRA FESTA EN UN PUB D'ALACANT

També durant la nit d'aquest diumenge, agents de la Policia Local d'Alacant han tancat un pub obert amb mig centenar de persones en el seu interior.

Els policies del servei Nocturn van detectar l'obertura al públic i funcionament d'un pub en la Plaça Vicente Mujica, ha detallat l'Ajuntament en un comunicat. En el seu interior van trobar clients consumint, amb música, i les persones que es trobaven en la barra no guardaven la distància de seguretat, ni tampoc es guardava la distància entre taules.

Per tals fets, la Policia va desallotjar a les cinquanta-huit persones que estaven dins del local i es va estendre acta per l'obertura i l'incompliment de les mesures de prevenció que suposen risc de contagi de Covid.

Destacats