Confonen el rodatge d'una sèrie amb un atracament a l'Ajuntament d'Alginet

Guardar

ajuntament alginet
ajuntament alginet

Veïns d'Alginet (València) han confós el rodatge d'una sèrie amb un atracament després de veure a diversos actors armats i encaputxats en les instal·lacions de l'Ajuntament.

L'incident va tindre lloc ahir, diumenge, al matí. Va ser un veí el que va avisar al voltant de les 12.30 hores que hi havia unes persones amb armes curtes i llargues dins del consistori, segons ha pogut saber Europa Press.

Fins a l'Ajuntament es van desplaçar diverses patrulles de la Guàrdia Civil i, una vegada allí, els agents es van adonar que es tractava del rodatge d'una sèrie televisiva de Netflix.

En eixe moment, el productor de la sèrie va informar els agents desplaçats que per la seua part havien notificat i rebut permisos per a gravar per part de l'alcalde del municipi.

No obstant això, ni la Policia Local d'Alginet ni la Guàrdia Civil tenien cap mena de coneixement de l'enregistrament, ja que no havien rebut cap dada sobre aquest tema des del consistori.

Des de Delegació de Govern de la Comunitat Valenciana s'ha demanat un informe a la Guàrdia Civil per a saber si es dedueix algun tipus de responsabilitat pels fets esdevinguts, ha pogut saber Europa Press.

Pel que sembla, els actors van gravar les escenes amb armes en desús i aquest extrem hauria d'haver estat comunicat a la Guàrdia Civil o a la Policia Local, alguna cosa que no va ocórrer.

Destacats