Conclou sense èxit la recerca del cos de Marta Calvo en un pou de Senyera

Guardar

Recerca del cos de Marta Calvo a Senyera
Recerca del cos de Marta Calvo a Senyera

La recerca del cos sense vida de Marta Calvo ha conclòs sense èxit en un pou situat en una casa abandonada a Senyera, entre Manuel i Villanueva de Castellón, segons han confirmat a Europa Press fonts de la investigació.

D'aquesta manera, els treballs efectuats per agents de la Guàrdia Civil en la zona es donen per finalitzats encara que continuen les labors d'investigació.

La recerca del cos de la jove es va reprendre aquest dimarts en la zona de Manuel després que fóra suspesa fa més de 15 dies després d'uns rastrejos sense èxit en un abocador il·legal pròxim a Manuel.

Així, aquest matí s'han traslladat fins al pou al voltant de 30 agents de la Guàrdia Civil per a participar en la cerca: efectius del Grup de Rescat i Intervenció en Muntanya (GREIM), del Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques (GEAS), de Trànsit, del Grup Sinológico, d'Homicidis i de l'UCO. No obstant això, han conclòs els treballs sense èxit.

Fa 15 dies els treballs es van centrar en la pedrera de Castelló, a uns tres quilòmetres de Manuel; així com el paratge natural de Font Amarga en Manuel, l'Ermita de Santa Ana a Llosa de Ranes i una zona rural als voltants de la localitat de Villanueva de Castellón.

La jove va desaparéixer en Manuel, on residia el seu presumpte assassí, el novembre de 2019, després d'haver mantingut un contacte sexual amb ell. Una vegada detingut, Jorge Ignacio va declarar que la xica va morir de manera accidental en un episodi de relacions sexuals i cocaïna i posteriorment va esquarterar el cos i va distribuir les seues restes per contenidors. L'assumpte està judicialitzat.

Arxivat a:

Destacats