Cinc persones resulten ferides en un incendi a Paiporta, una d'elles en precipitar-se per una finestra

Guardar

paiporta-incendio-grave
paiporta-incendio-grave

Cinc persones han resultat ferides en l'incendi d'un habitatge d'un edifici, declarat aquesta matinada a Paiporta (València), i que ha provocat que una d'elles es precipitara per una finestra per a fugir de les flames.

Segons han informat Europa Press fonts sanitàries, en total quatre persones han sigut traslladades a hospitals com a conseqüència de l'incendi: una d'elles a l'hospital La Fe, on ha quedat ingressat amb pronòstic reservats; dos al Peset i un al General, amb un quadre lleu d'intoxicació per inhalació de fum i que ja han sigut donats d'alta.

D'acord amb el 112, el succés s'ha produït entorn de les 02.00 hores d'aquesta nit i ha afectat un edifici al carrer l'Horta d'aquesta localitat. El foc afectava un habitatge de la quarta planta, i fins allí el Consorci Provincial ha mobilitzat quatre dotacions dels parcs de Torrent, Catarroja i Paterna, unitats de comandament de Torrent i un oficial de guàrdia del Consorci.

A l'arribada dels bombers, un dels habitants de l'habitatge s'havia precipitat per la finestra i estava sent atés pels serveis sanitaris, mentre que altres dos estaven en les finestres per la part exterior, fugint del foc, segons ha informat el Consorci. Els bombers van aconseguir rescatar-les mitjançant el seu vehicle en altura ABE (Autobrazo Extensible Articulat).

La resta de l'edifici estava completament evacuat. En total, va haver-hi cinc habitants de l'habitatge afectats, i que van ser atesos pels serveis sanitaris.

Paral·lelament al rescat de les persones que estaven en les finestres, els bombers van procedir a l'extinció de l'incendi. La casa on es va produir l'incendi es va veure afectada totalment, quedant completament destruïda.

A més, es va inundar de fum tota l'escala de l'immoble, mentre que un habitatge de l'edifici confrontant es va veure afectada per fum i parcialment per foc el menjador. Es dóna la circumstància que tant l'edifici afectat per l'incendi com el del costat comparteixen alguns elements comuns i formen part del mateix grup. Els bombers van finalitzar les seues tasques cap a les 04.00 hores.

Destacats