Cinc detinguts en un dispositiu desplegat en el barri d'Orriols

Guardar

Helicòpter de la policia sobrevolant Orriols
Helicòpter de la policia sobrevolant Orriols

Agents de la Policia Nacional han detingut a cinc persones, han identificat a 194 persones i han inspeccionat 39 vehicles dins d'un dispositiu posat en marxa aquest dijous, en el districte d'Exposició, concretament en el barri d'Orriols, per a reforçar la prevenció de delictes.

Aquesta vigilància se centra en la zona d'Orriols, pertanyent al districte valencià d'Exposició i té com a principal objectiu la prevenció i el manteniment de la seguretat ciutadana, recalca la Prefectura Superior a través d'un comunicat.

En el desplegament d'ahir, els agents després d'identificar a 194 persones, han detingut a cinc homes d'entre 19 i 32 anys, d'origen magrebí, tots ells amb antecedents policials, per infracció a la llei d'Estrangeria.

A més, s'han inspeccionat 39 vehicles, tres establiments i s'han alçat 27 actes; 24 per tinença de substàncies estupefaents i tres per possessió d'armes o objectes perillosos.

Quant als efectius policials del dispositiu, han intervingut mitjans aeris, la Brigada Provincial de Seguretat Ciutadana, entre elles la Unitat de Prevenció i Reacció (UPR); la Brigada Provincial d'Estrangeria i Davanteres i la de Policia Judicial.

Arxivat a:

Destacats