Els bombers extingeixen l'incendi d'un habitatge de Paterna en plena matinada

A l'interior estaven una mare i la seua filla, encara que van poder eixir pel seu propi peu

Guardar

Extinció incendi en un habitatge de Paterna
Extinció incendi en un habitatge de Paterna

El Consorci de Bombers de València ha intervingut aquesta matinada en un incendi originat en un habitatge a Paterna al carrer Xirivella, en el barri la Coma. Tal com han detallat des del Consorci, les flames van començar a expandir-se sobre la una de la matinada en un pis en la tercera planta d'un edifici, arribant el foc a eixir per les finestres.

Quan van rebre notificació del que estava ocorrent, fins allí han acudit dotacions de Paterna i Burjassot i sergent de Paterna. El foc ha afectat de manera directa diverses habitacions i el corredor, mentre que la resta de l'habitatge s'ha vist afectat pel fum i la temperatura.

Dins de la casa estaven una dona i la seua filla, que van poder eixir pel seu propi peu sense necessitat de ser rescatades. No obstant això, la filla va tindre que rebre assistència sanitària una vegada va aconseguir eixir de l'edifici.

Finalment, els bombers van donar per controlat l'incendi a les 01.25 hores de la matinada, encara que els treballs d'extinció i revisió de l'immoble van durar fins a les 03.00 h.

Destacats