Les taxes universitàries es rebaixaran un 10% en el pròxim curs

Puig subratlla que la mesura revertirà de manera positiva en les famílies de 132.000 estudiants de les universitats públiques valencianes

Guardar

Un grup de joves a la universitat
Un grup de joves a la universitat

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat que el Govern valencià aprovarà una reducció del 10% en les matrícules universitàries per al pròxim curs, una actuació que s'emmarca dins de les actuacions per a pal·liar els efectes de la inflació.

Tal com ha quantificat el cap del Consell, la mesura revertirà en les famílies de 132.000 estudiants de les cinc universitats públiques de la Comunitat Valenciana.

Ximo Puig ha destacat l'esforç del Consell per controlar l'increment dels preus en el seu àmbit d'influència i ha animat al sector privat a actuar de la mateixa manera "en la mesura de les seues possibilitats".

El responsable de la Generalitat ha assenyalat en aquest sentit que la inflació és un "virus" que "contamina" la democràcia i també la convivència.

Ximo Puig ha realitzat aquestes declaracions després de l'acte de presentació de la 57 edició de la Fira del Llibre de València, que ha tingut lloc en el Palau de la Generalitat.

Arxivat a:

Destacats