L'Oceanogràfic proposa un 'Nadal sota el mar' amb sis tallers per a "divertir-se, aprendre i conscienciar-se"

Guardar

El taller d'ous de Nadal de l'Oceanogràfic
El taller d'ous de Nadal de l'Oceanogràfic

L'Oceanogràfic de València ha preparat per a aquestes festes el seu programa especial 'Nadal sota la mar', especialment orientat al públic infantil, amb sis tallers per a "divertir-se, aprendre i conscienciar-se".

El calendari d'activitats abasta des del pròxim 27 de desembre fins al 4 de gener.  L'Oceanogràfic ha preparat un total de sis tallers repartits en espais diferents a l'aire lliure, amb els quals es pretén afegir a la visita de l'aquari, enclavat en la Ciutat de les Arts i les Ciències, un nou element de diversió, però sempre amb un objectiu divulgador i conscienciador, segons ha informat la coordinadora de la iniciativa, Marta Calabuig.

En el taller 'Plena la balena' els xicotets descobriran com s'alimenten aquests animals i en l'activitat 'Ous de Nadal' coneixeran com la salinitat afecta algunes de les espècies marines, mentre que en 'Plomes de Claus' aprendran com els ocells aquàtics són capaços de no banyar-se, ha detallat l'aquari en un comunicat.

En 'Els tres científics' el departament d'Educació explicarà com les tortugues marines són capaces de surar i en les manualitats 'Gotes de elfo' i 'Sense verd no hi ha blau', els xiquets i xiquetes crearan adorns nadalencs personalitzats, podran demanar un desig mediambiental per a l'any vinent i coneixeran la importància de les prades de posidònia per al planeta.

En tots ells participarà un màxim de sis xiquets, excepte en la 'Mar dels desitjos' on és possible la intervenció de 12 persones.
La informació dels tallers està ja disponible en la web de l'Oceanogràfic i no es requereix una reserva prèvia per a poder participar.

Les activitats es desenvoluparan cada dia entre les 10.30 i les 13.30 hores, excepte l'1 de gener que començaran a les 12.30 hores.

MÚSICA, JOCS, DELFINARI I CARTA AlS REIS

Per a enriquir el 'Nadal sota la mar', el plat fort el protagonitzaran els dofins de l'Oceanogràfic, amb una exhibició "educativa i alineada amb els objectius de l'aquari per a mostrar la bellesa d'aquests animals i la seua aportació a la ciència", ha assenyalat l'aquari.

A més, al llarg d'aquesta concentració festiva es podrà veure en la pantalla gran del delfinari vídeos d'alguns dels protagonistes que han integrat els diferents tallers infantils.

D'altra banda, i durant tots els dies que dura el 'Nadal sota la mar', hi haurà a la disposició dels més xicotets una bústia de correus, el 'tibuzón', instal·lat en la zona de les granotes, on deixar les cartes als Reis Mags i, des de l'1 al 4 de gener, es comptarà amb la presència d'un carter real i el seu patge per a rebre les peticions.

Arxivat a:

Destacats