La Comunitat Valenciana descarta tots els casos sospitosos de pigota dels micos

Guardar

Pigota dels micos
Pigota dels micos

La Conselleria de Sanitat Universal ha descartat tots els casos sospitosos de pigota dels micos (Monkeypox) en la Comunitat Valenciana, per la qual cosa en aquests moments no hi ha cap cas sota sospita.

Així ho ha comunicat després que aquest dijous l'administració sanitària descartara un dels possibles casos, a Castelló, rebaixanr a dos la xifra de supòsits en estudi, un a la província de València i un altre a Alacant. Finalment, s'ha descartat que aquestes dues persones estigueren afectades per Monkeypox

El dijous de la setmana passada la Conselleria de Sanitat va començar a fer arribar als departaments de Salut, Centres de Salut Pública i Centres d'Informació i Prevenció de la SIDA (CIPS) de la Comunitat Valenciana l'alerta de Salut Pública amb indicacions de què és la pigota dels micos (Monkeypox), quines són les seues causes i com detectar-la.

A més, incloïa instruccions perquè, en cas que s'identifiquen casos que complisquen els criteris de definició, "es posen en contacte de manera urgent amb els serveis de Medicina Preventiva per a iniciar la corresponent investigació epidemiològica".

Arxivat a:

Destacats