Un desinfectant ecològic valencià aconsegueix acabar amb el coronavirus en menys de dos minuts

Ho ha demostrat hui el laboratori Fisabio i l'ha desenvolupat l'empresa valenciana Aquactiva Solutions en col·laboració amb la Universitat de València

Guardar

principal-imagenes-laboratorio-pcr-es
principal-imagenes-laboratorio-pcr-es

L'empresa de marca valenciana Aquactiva Solutions ha desenvolupat l'Aquactiva Neutre en col·laboració amb la Universitat de València (UV), "un biocida de baix cost, innocu per a l'ésser humà, el medi ambient i 100% ecològic". A més, té una eficàcia del 99,99% en tan sols dos minuts, com així ho ha demostrat el laboratori Fisabio.

Les estrictes proves, que s'han desenvolupat al llarg de huit setmanes, han demostrat que el desinfectant és altament eficaç contra el SARS-CoV-2. La seua concentració és de 7 vegades superior al lleixiu i produeix el seu efecte 3 vegades abans que aquesta.

L'Aquactiva Neutre és "un avanç rellevant en les solucions de desinfecció que requereix la lluita contra la Covid-19", com ho ha afirmat l'empresa. En aqueix sentit, l'empresa ha afirmat que és "altament eficient" per a la desinfecció de qualsevol classe i tant en instal·lacions exteriors com interiors. A més, es pot aplicar a tota mena de superfícies.

S'aplica mitjançant polvorització, nebulitzacions o esbandida. Així mateix, pel fet de ser innocu, no requereix cap mena de protecció especial a l'hora de manipular-lo.

El projecte ha sigut finançat per la Conselleria d'Innovació de la Generalitat Valenciana i s'ha dut a terme dins del marc d'ajudes urgents per al finançament de solucions científic-innovadores relacionades amb la crisi sanitària de la Covid-19.

Arxivat a:

Destacats