Rècord de morts en la Comunitat Valenciana per Covid-19

S'han registrat 92 defuncions en l'últim dia, la dada més alta des de l'inici de la pandèmia

Guardar

València-Extra_Imed_Xisco-Navarro-12
València-Extra_Imed_Xisco-Navarro-12

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha fet públics les dades actualitzades de la situació sanitària en la Comunitat Valenciana. Unes dades que reflecteixen un rècord de morts en un dia amb 92 defuncions, 29 d'elles de residents.

El total de defuncions des de l'inici de la pandèmia és de 3.413 persones: 435 a la província de Castelló, 1.163 en la d'Alacant i 1.815 en la de València.

Pel que respecta a contagis, la Comunitat Valenciana ha registrat 4.664 nous casos de coronavirus des de l'última actualització, que situen la xifra total de positius en 178.452 persones.

29 d'AGOST, ÚLTIM DIA SENSE MORTS

Durant la primera ona de la crisi sanitària la mortalitat més gran es va registrar el 3 d'abril quan es van registrar 68 morts notificats en un dia. Una mortalitat que es va frenar el 31 de maig, la primera jornada sense morts per Covid-19. Una caiguda de mortalitat que anava acompanyada de la reducció dels contagis després del confinament.

Després d'uns mesos d'estiu de relativa tranquil·litat, la situació va tornar a complicar-se en la segona part del mes d'agost. El 29 d'aquest mes va ser l'últim dia en què no es va notificar cap mort en la Comunitat Valenciana per coronavirus.

Va ser aquest el moment en el qual es va donar inici a una segona ona que es va aconseguir contenir a mitjan novembre, després d'un pic de 42 morts el dia 16, però que es va veure perjudicada després del pont de desembre.

Després d'unes setmanes de creixement de casos, la Comunitat Valenciana ha registrat hui la seua xifra més alta de morts, arribant a la xifra de 92 defuncions en un dia.

Destacats