Rajoy es presentarà al debat d'investidura el pròxim 30 d'agost

Demà signaran les 6 condicions exigides per Ciudadanos.

Guardar

MARIANO RAJOY EN CANTABRIA
MARIANO RAJOY EN CANTABRIA

Ja és oficial. Mariano Rajoy es presentarà al debat d'investidura el pròxim 30 d'agost. Així ho ha anunciat la Presidenta del Congrés dels Diputats Ana Pastor. Després de la reunió entre Mariano Rajoy i Albert Rivera, el líder de Ciudadanos acaba de comparéixer per a anunciar dos grans titulars. Mariano Rajoy accepta les 6 condicions exigides per Rivera per a asseure's a negociar i demà al matí signaran el pacte literal d'aquestes."Li he demanat que signe el pacte anticorrupció i m'ha assegurat que ho signarà", ha afirmat Rivera.

De la mateixa manera, finalment hui per fi s'ha donat a conéixer la data del debat d'investidura. Així ho ha fet Ana Pastor que ha anunciat la data del debat d'investidura al que es presentarà Mariano Rajoy. Serà el pròxim 30 d'agost.

En paraules de Mariano Rajoy, "hui hem fet un pas decisiu". A partir de matí els equips negociadors del Partit Popular i Ciudadanos començaran les negociacions. Rivera ha tornat a llançar un dard a Pedro Sánchez al que demana que "reflexione amb sentit d'estat". Des de València Extra estarem atents per a actualitzar aquesta informació.

Arxivat a:

Destacats