Puig avisa que la situació "no és en absolut positiva" i advoca per prendre mesures "des de la serenitat"

Guardar

puig-corts
puig-corts

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha advertit que la situació de la pandèmia, malgrat estar millor que altres països d'Europa "no és en absolut positiva" i ha advocat per "actuar des de la serenitat, sense impulsos reactius permanents i intentant sentir l'efecte de les mesures que es prenen".

Així s'ha pronunciat Puig aquest dilluns en una entrevista en el programa 'L'Hora de la 1' de Televisió Espanyola, en la qual ha insistit a ser "prudents", ja que dels pròxims dies "depén en gran part si eixa tercera ona --de la pandèmia-- serà terrible o menys terrible". Per això, ha considerat que els pròxims dies són una "prova molt gran".

En aquest sentit, ha recordat que la Comunitat Valenciana es troba perimetrada fins al 15 de gener, amb excepcions entre el 23 i el 26 i el 31 i l'1, així com les restriccions en aforaments i nocturnes.

En aquest sentit, ha insistit que "el que no hi ha en aquesta crisi és receptes que funcionen de manera clara i unívoca", i ha apuntat que en aquests moments la situació epidemiològica és millor en la Comunitat Valenciana i Espanya que "a Alemanya o Àustria, que fins ara era un país exemple". "Encara no coneixem moltes coses d'aquesta pandèmia", ha agregat i ha demanat ser "humils".

Arxivat a:

Destacats