Pilar Moncho: "El principal atractiu turístic som els mateixos valencians"

La vicepresidenta del Patronat de Turisme explica les claus de “Why *V?”

Guardar

Dia intens el que va viure Pilar Moncho en l'obertura de Fitur doncs arribava a la principal fira internacional de turisme amb l'objectiu de promocionar l'essència dels valencians. Des del Patronat de Turisme de la Diputació de València s'ha engegat diferents projectes que pivotaran sobre el caràcter genuí valencià, el clima i la gastronomia sota el lema "Why V?"

La resposta a esta senzilla pregunta la soluciona la diputada de Turisme de la Diputació de València i vicepresidenta del Patronat de Turisme explicant a València Extra que "és a causa de la infinita oferta que se li exposa als visitants. Després de pensar molt hem arribat a la conclusió que el principal atractiu turístic som els mateixos valencians. La nostra forma de ser, de viure la vida, de viure les festes, de conservar el nostre patrimoni. Que som gent tolerant, permissiva, que ens agrada que visquen amb nosaltres totes les experiències que poden gaudir en el nostre territori".

Pilar Moncho va parlar amb València Extra per a explicar-nos en què consisteix este "Why V?" Si vols descobrir-ho pots veure l'entrevista completa en el nostre web.

Arxivat a:

Destacats