La Comunitat Valenciana detecta 621 nous casos i 14 brots

Guardar

test pcr covid ep
test pcr covid ep

La Comunitat Valenciana ha registrat en l'última jornada 621 nous contagis de coronavirus confirmats per prova PCR, que situen la xifra total de positius en 38.784 persones. A més s'han registrat 14 brots nous i no s'ha actualitzat la dada de morts.

Quant als brots, el més nombrós s'ha detectat a Carlet, amb 10 casos associats d'origen social. En aquesta mateixa localitat hi ha un altre brot de cinc contagis, també associat a l'àmbit social. A més, en la confrontant Benimodo hi ha un brot de huit casos d'origen "oci laboral".

A Benidorm s'han donat tres brots (dos de cinc i un de quatre casos), a Alfafar hi ha un brot de sis casos, a Burjassot, Onda i Teulada tenen un focus de quatre casos i a Elx, l'Alcúdia, Orihuela i València s'han detectat brots de tres contagis.

Per províncies, la distribució és la següent: 63 a Castelló (4.252 en total); 248 a la província d'Alacant (12.948 en total); i 310 a la província de València (21.578 en total). A més, hi ha 6 casos sense assignar.

No s'ha actualitzat el nombre de defuncions, per la qual cosa el nombre de defuncions associades al coronavirus en la Comunitat Valenciana es manté en 1.625.

Arxivat a:

Destacats