Hui comencen els exàmens a l'Oferta Pública d'Ocupació

Uns 7.500 aspirants estan convocats aquest dissabte a València al primer examen d'Oferta Pública d'Ocupació 2018-2019

Guardar

examenes
examenes

Prop de 7.500 aspirants estan convocats aquest dissabte a València al primer examen de l'Oferta Pública d'Ús de 2018 i 2019 per al Cos General Administratiu i del Cos General Auxiliar.

Del total, al Cos General Administratiu han sigut convocats a examen 3.194 aspirants pel sistema d'accés general i 163 pel contingent de reserva per a persones amb discapacitat. Al Cos General Auxiliar han sigut convocats a examen 3.852 aspirants pel sistema d'accés general i 261 pel contingent de reserva per a persones amb discapacitat.

La Delegació del Govern en la Comunitat Valenciana té a càrrec seu l'organització dels exàmens, corresponents al primer exercici, d'ingrés lliure, en el Cos General Administratiu (2.029 places convocades), i en el Cos General Auxiliar (1.444 places convocades).

La prova es realitzarà al Campus dels Tarongers de la Universitat de València en els Aularis Nord i Sud.

La distribució d'opositors per facultats s'ha fet pública amb antelació a la data de celebració de l'exercici en les adreces d'Internet: Ministeri de Política Territorial i Funció Pública (www.mptfp.gob.es), Institut Nacional d'Administració Pública (www.inap.es) i en la web del Punt d'Accés General (www.administracion.gob.es).

Destacats