Fins a 5 municipis de la Comunitat Valenciana registren brots de més de 10 persones

A més de la capital, altres municipis com Montaverner o La Salzadella s'han vist molt afectats

Guardar

València-Extra_Imed_Xisco-Navarro-12
València-Extra_Imed_Xisco-Navarro-12

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha fet públiques les últimes dades sobre l'impacte de la Covid-19 en la Comunitat Valenciana. Fins a un total de 2.189 nous casos de coronavirus que es distribueixen en tot el territori valencià i que afecta molts municipis en els quals s'han registrat brots de més de 10 persones, com és el cas de localitats com Montaverner o La Salzadella.

Fins a un total de 5 municipis de la Comunitat Valenciana han registrat brots de més de 10 persones. Aquests són: Montaverner, La Salzadella, Elx, Altea i València. Per tant, dos s'han registrat a la província d'Alacant, altres dos en la de València i un a la província de Castelló.

Entre els registrats a la província de València, cal destacar el brot de 24 persones a Montaverner, una localitat de tan sols 1.631 habitants. Segons dades de Sanitat, el motiu del brot té un origen social i és l'únic registrat en el municipi. Per altra banda, la ciutat de València ha registrat 17 brots i un d'ells, amb un total de 10 casos, que té el seu origen en l'àmbit educatiu.

Quant a la província d'Alacant, cal destacar els brots registrats a Elx i Altea. El que afecta de forma més greu a la localitat il·licitana, on s'han anotat dos brots, és un brot de 20 casos i que té un origen social. A Altea només s'ha registrat un brot que ha provocat un total de 13 casos i que el seu origen es troba en l'àmbit laboral.

La província de Castelló ha registrat diversos brots, però el més destacat és el que s'ha produït a La Salzadella, una localitat de poc més de 700 habitants. Fins a 12 casos s'han anotat a causa d'aquest brot, que s'ha produït en un àmbit social, ja que segons indiquen fonts de sanitat, té un origen social.

La Comunitat Valenciana ha registrat 2.189 nous casos de coronavirus confirmats per prova PCR o a través de test d'antígens, que situen la xifra total de positius en 126.256 persones. Per províncies, la distribució de nous positius és la següent: 186 a Castelló (13.777 en total); 567 a Alacant (42.240 en total), i 1.436 a la província de València (70.237 en total). A més, continua havent-hi 2 casos sense assignar.

Arxivat a:

Destacats