Brots de coronavirus a l'Horta: Aldaia, Burjassot, Mislata i Paterna sumen nous casos

Guardar

Ayuntamiento de Mislata
Ayuntamiento de Mislata

La Conselleria de Sanitat ha actualitzat les últimes dades del coronavirus a la Comunitat Valenciana. Diversos municipis tant de l'Horta Sud, com de l'Horta Nord han notificat nous brots. Així, en el cas de l'Horta Sud, Aldaia ha registrat un brot d'origen social amb sis persones que han donat positiu, mentre que Mislata i Paterna compten amb brots, també d'origen social, amb 9 i 3 contagis respectivament. Finalment, a Burjassot (Horta Nord) s'ha notificat un brot amb tres casos positius que també s'ha originat en l'entorn social.

Tal com ha explicat Sanitat, l'origen social continua sent el més comú dels nous brots - un 66,4% - seguit dels brots d'origen laboral que suposen el 22,1%. La província de València és la que registra major nombre de contagis - el 58,4% - respecte a les altres dues províncies de la Comunitat Valenciana. Així i tot, el 88,6% dels nous brots són d'origen menor, és a dir, amb menys de 10 casos.

En l'última jornada, la Comunitat Valenciana ha informat de 380 nous casos i 574 altes. Així mateix, s'han produït sis noves defuncions per coronavirus, i 407 persones continuen ingressades als hospitals valencians. Actualment, romanen actius un total de 5.408 casos, la qual cosa suposa el 10,10% del total de positius.

Destacats