Zelenski demana en el Congrés que empreses espanyoles com Porcelanosa deixen de fer negoci a Rússia

Guardar

El president d'Ucraïna, Volodímir Zelenski, intervé al Congrés dels Diputats
El president d'Ucraïna, Volodímir Zelenski, intervé al Congrés dels Diputats

El president d'Ucraïna, Volodímir Zelenski, ha demanat aquest dimarts davant el Ple del Congrés que companyies espanyoles com Porcelanosa deixen de fer negocis a Rússia per la seua invasió al país que presideix.

Durant la seua intervenció davant el Ple de la Cambra Baixa, al qual s'ha dirigit de manera telemàtica, Zelenski ha celebrat que "moltes companyies espanyoles han parat de funcionar a Rússia" i ha volgut "agrair" el suport a aquestes companyies, al poble i a la societat.

Però al mateix temps s'ha dirigit a algunes companyies, entre les quals ha citat a Porcelanosa, radicada a Vila-real (Castelló), "perquè deixen de fer negocis amb Rússia", ha reivindicat, posant èmfasis en el fet que l'Exèrcit rus està cometent "crims de guerra contra la humanitat".

Per això, el president d'Ucraïna ha demanat "sancions contundents", que la resta de països europeus deixen de comprar petroli a empreses russes i deixar de fer negocis amb bancs d'aquest país. "Com podem permetre que bancs russos generen beneficis mentre que estan torturant a gent civil?", s'ha preguntat.

Arxivat a:

Destacats