Ximo Puig destaca la necessitat de mantindre el "diàleg social" per a superar la situació provocada per la pandèmia

El president de la Generalitat ha assistit a l'acte de clausura del Primer Congrés Nacional de FeSP UGT-PV, en el qual Mayte Montaner ha sigut elegida com a nova secretària general

Guardar

Ximo Puig acto
Ximo Puig acto

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat la necessitat de mantindre una "aliança i un diàleg social" per a superar l'actual situació de crisi generada per la pandèmia.

El president ha realitzat aquestes declaracions durant l'acte de clausura del Primer Congrés Nacional de la Federació de Serveis Públics d'UGT-PV, que s'ha celebrat a València, i en el qual s'ha elegit com a nova secretària general d'aquesta entitat a Mayte Montaner.

En el transcurs de l'acte, Puig ha assegurat que durant aquest any de "tanta dificultat i de tant d'abatiment" el Consell sempre ha comptat amb el suport d'UGT, així com de la resta dels sindicats de classe i de la patronal, "la qual cosa constitueix un gran atribut de la Comunitat Valenciana en aquests moments, i ens situa en millors condicions que la resta de comunitats autònomes".

En aquest sentit, el cap del Consell ha agraït la labor realitzada pel món sindical, especialment en l'últim any, i ha insistit que "la vigència del sindicalisme de classe és una enorme realitat i fortalesa que té la nostra Comunitat".

De la mateixa manera, ha agraït l'esforç tant de la societat valenciana com dels professionals del sistema sanitari perquè gràcies a ells "comptem amb el menor índex de contagis d'Espanya", i ha incidit en la necessitat de comptar amb un "sistema del benestar sostenible" i "aprofundir en la democràcia per a aconseguir estabilitat".

Durant la seua intervenció, el president ha explicat que la crisi ha posat en relleu la necessitat de comptar amb uns "serveis públics fonamentals robustos" perquè en el futur "ningú puga desmuntar-los".

Finalment, ha felicitat Montaner pel seu nomenament i ha expressat la seua confiança en el treball que realitzarà a partir d'ara la nova secretària general, al mateix temps que ha elogiat la labor realitzada pel seu predecessor, Luis Lozano.

Arxivat a:

Destacats