Un assessor del PP sense carrera assegura tindre un màster

Algunes fonts asseguren que no va finalitzar els estudis de BUP

Guardar

palacio diputacion alicante
palacio diputacion alicante

El 'cas Cifuentes' i la polèmica sorgida ha trontollat al Partit Popular, però també ha afectat a moltes institucions tant estatals com autonòmiques i locals, que s'apressen per verificar la veracitat dels currículums dels seus càrrecs electes. Sense anar més lluny, en les Corts Valencianes ja s'han presentat diverses iniciatives sobre aquest assumpte. Les diputacions provincials no es troben alienes a tot aquest terratrèmol, i segons ha pogut comprovar València Extra, un dels assessors del PP en la Diputació d'Alacant exhibeix en el seu historial acadèmic un màster malgrat no ser llicenciat ni graduat en cap estudi universitari, conforme estableix la normativa.

El que fóra alcalde de Alcalalí entre 2003 i 2015, José Vicente Marcó Mestre, actual assessor del gabinet de Presidència de la Diputació d'Alacant, diu haver cursat un màster en Direcció i gestió d'Administracions Públiques, atorgat per l'escola de negocis Fundesem d'Alacant. No obstant, en el currículum disponible en el portal de transparència de la Diputació, no arreplega cap estudi universitari.

Així mateix, una font propera a Marcó, ha confirmat a aquest diari que ni tan sols va acabar l'ensenyament secundari obligatori de l'època, el BUP, que va abandonar i el va deixar sense acabar-ho. D'altra banda, aquesta mateixa font admet que no sap amb certesa "si a posteriori va reprendre els estudis" encara que ho dubta.

Casualment, el màster que arreplega José Vicente Marcó, és el mateix que afirmava tindre dies enrrere un dels vicepresidents de la mateixa institució i responsable del departament de Territori i Medi ambient, Francisco Javier Sendra Mengual, i que ara exhibeix com un curs i no com un màster. Exactament el mateix va ocórrer amb el màster d'Alejandro Morant Climent, el seu homòleg en l'àrea d'Hisenda, Contractació i Recursos Humans, el màster del qual també es va diluir en un curs. Aquests dos, en l'escola de negocis Fundesem, segons va destapar Alacant Plaza.

Arxivat a:

Destacats