Torrado reclama a Ribó que es vacune al personal que presta ajuda a domicili de majors i dependents a València

 Torrado denuncia el "desistiment de funcions del Govern de Ribó i PSOE, que no s'han interessat per aquest col·lectiu" i li demana que exigisca a Sanitat la vacunació

Guardar

visita-a-domicilio-personas-mayores
visita-a-domicilio-personas-mayores

La regidora del Grup Municipal Popular, Marta Torrado, ha denunciat la "falta de previsió del Govern de Ribó i PSOE, que no s'han preocupat que els treballadors i treballadores que presten el servei d'ajuda a domicili de majors i dependents estiguen vacunats contra la Covid-19". La regidora de l'Ajuntament de València i diputada en les Corts assegura que aquest personal havia d'haver rebut ja la vacuna segons l'ordre del Ministeri de Sanitat.

Torrado ha advertit del "desistiment de funcions de l'alcalde i els seus socis del PSOE", assegurant que "no s'han preocupat per aquest col·lectiu". En el cas de l'Ajuntament de València s'atén des d'aquest servei a més de 2.000 majors i dependents. És per això que el Partit Popular denúncia que els treballadors que atenen aquest servei haurien d'estar vacunats, segons ho recull el Consell Interterritorial de Sanitat en pertànyer al Grup 3, és a dir, un altre personal sanitari i sociosanitari. En el document al qual el grup popular fa referència es recullen, en el seu apartat B, els serveis d'ajuda a domicili al costat del personal sanitari implicat en la gestió de la pandèmia o treballadors dels centres penitenciaris.

La regidora del PP insta a Ribó i al PSOE que "exigisca a la Conselleria de Sanitat que es vacune als treballadors d'ajuda a domicili, perquè poden ser font de contagi, i el que és més greu que molts d'ells han d'entrar a ajudar a majors i dependents que estan confinats per Covid-19".

Destacats