Toni Gaspar se suma a la campanya per la igualtat salarial entre homes i dones

El president de la Diputació de València participa en l'acte convocat per l'Associació d'Empresàries i Professionals (evap) amb motiu del Dia Internacional de la Igualtat Salarial

Guardar

2_344
2_344

El president de la Diputació de València, Toni Gaspar, s'ha sumat aquest divendres a la campanya de l'Associació d'Empresàries i Professionals de València (evap) per a reivindicar la igualtat salarial entre homes i dones. Gaspar ha participat en l'acte organitzat en la plaça de l'Ajuntament de València per este col·lectiu, integrat per més de 350 dones empresàries i directives de tots els sectors.

Les empresàries valencianes, amb la seua presidenta Eva Blasco al capdavant, organitzen actes públics des de 2009 per a comunicar que hui dia continua existint una desigualtat retributiva entre homes i dones. L'objectiu no és un altre que conscienciar sobre aquesta realitat social i visibilitzar un fet global que es dóna en tots els nivells laborals i en qualsevol autonomia o país.

El Dia per la Igualtat Salarial es va originar als Estats Units en els anys seixanta i en l'actualitat s'ha convertit en una iniciativa mundial de la Federació Internacional Business and Professional Women.

Arxivat a:

Destacats