Toni Cantó ocuparà el lloc número 5 en la llista electoral d'Ayuso

Guardar

canto ciudadanos
canto ciudadanos

L'exportaveu de Ciutadans en Les Corts Valencianes Toni Cantó ocuparà el lloc número 5 en la llista electoral de la presidenta de Madrid i candidata del PP a la reelecció, Isabel Díaz Ayuso, segons fonts 'populars'.

Va ser aquest passat dimecres quan es va donar a conéixer, per part de la direcció nacional del PP, que l'exdirigent de Ciutadans formaria part de la llista del PP de cara a les eleccions del pròxim 4 de maig com a independent encara que no ha sigut fins hui quan ho ha confirmat la candidatura de la presidenta.

Cantó, un dels dirigents que més ha criticat públicament l'estratègia seguida per Ciutadans arran de les eleccions catalanes, va anunciar fa onze dies que deixava els seus càrrecs en la formació 'taronja', renunciava a la seua acta de diputat i deixava la política. "Només em plantege ara cridar al meu representant per a començar a treballar d'ací a poc", va dir en el seu moment.

El mateix dia de la seua dimissió va apostar perquè PP i Ciutadans anaren junts als comicis madrilenys, apel·lant al vot útil del centredreta. "El centredreta no pot perdre la Comunitat de Madrid, és una cosa absolutament essencial", va defensar recentment Cantó.

Destacats