STEPV revalida la majoria absoluta en les eleccions sindicals en l'ensenyament públic no universitari

Guardar

stepv_elecciones
stepv_elecciones

El Sindicat de Treballadors i Treballadores de l'Ensenyament del País Valencià (STEPV) ha revalidat la majoria absoluta en les eleccions sindicals en l'ensenyament públic no universitari. El sindicat ha obtingut un total de 94 delegats, el 53,8% del total, gràcies a 18.806 vots, 4.885 més que fa quatre anys.

Els resultats de les eleccions --celebrades dimarts-- reflecteixen l'ascens d'ANPE, que amb un 19,5% es fa amb 34 representants. Després, per aquest ordre, se situen CCOO --14,5% i 25 delegats--; CSIF (10,4% i 18) i UGT (1,7% i 3). Sense representació queden SIE, SIEAS i USO.

STEPV ha agraït, en un comunicat, que el professorat valencià "haja tornat a confiar que aquest sindicat el represente durant els pròxims quatre anys per a continuar treballant per a defendre les seues condicions laborals i millorar l'escola pública".

Així mateix, destaquen l'"alta participació" dels docents, amb un 73% de suport als sindicats, la qual cosa els "enforteix en la negociació amb la Conselleria d'Educació, i en els àmbits de representació del funcionariat".

Destacats