Sandra Gómez connectarà el passeig marítim al Jardí del Túria i Parc de Desembocadura amb un carril runner

Guardar

Sandra Gómez
Sandra Gómez

La candidata socialista a l'Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha anunciat que impulsarà la reforma del passeig marítim per a integrar la platja a la ciutat, amb un projecte que connectarà el front marítim amb el jardí del Túria, el Parc de Desembocadura i el futur corredor verd a l'Albufera a través d'un carril 'runner'.

Sandra Gómez, que ha llançat aquesta proposta aquest dissabte durant el repartiment del programa 'Aire Fresc' a la Malva-rosa i El Cabanyal-Canyamelar, ha assegurat que es tracta d'un pla per a "revolucionar" el passeig marítim, ja que suposaria "l'eliminació de barreres arquitectòniques, la creació de zones infantils i més espais verds", ha explicat el PSPV en un comunicat.

A més, ha remarcat que comptarà amb un corredor 'runner' que connectarà el passeig des de la Malva-rosa amb el jardí del Túria amb el Parc de Desembocadura i el futur corredor verd a l'Albufera". "Volem que València siga una de les ciutats amb més quilòmetres per a practicar el running", ha afirmat.

També contempla "connectar la cuideu a través d'itineraris per als vianants amb l'horta que envolta València". Ha reivindicat que és "una mesura que recupera i posa en valor el nostre patrimoni natural".

Destacats