Ribó sobre l'eixida de Cantó: "No crec que la política valenciana perda molt"

Guardar

1008 Honors i Distincions (69)
1008 Honors i Distincions (69)

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha indicat aquest dimarts que no creu que "la política valenciana perda molt" amb l'eixida de Toni Cantó de Cs, de Les Corts Valencianes i de la política. En aquest sentit, ha considerat que valencià no se li ha vist "massa" a Cantó i ha assenyalat que "ha estat sempre més dedicat" a temes estatals.

"No crec que la política valenciana perda molt perquè a aquest senyor molt valencià tampoc se li ha vist massa, ni en el seu respecte a la llengua ni en la seu respecte a la cultura. Ell ha estat sempre més dedicat a temes més de tipus estatal", ha afirmat Ribó preguntat per la decisió de Cantó de deixar els seus càrrecs de portaveu de Cs en Les Corts Valencianes i de coordinador autonòmic d'aquest partit en la Comunitat, la seua acta de diputat i la política.

El primer edil, que s'ha pronunciat d'aquesta manera durant la seua participació en un esdeveniment de Nova Economia Fòrum, ha agregat que ha seguit els "llargs desplaçaments" de Toni Cantó "d'un partit a un altre". Així, ha recordat que "va estar en UPyD" i que "es va passar després a Cs", però ha descartat "aventurar" el seu futur.

"En aquest moment ha deixat Ciutadans. Jo no sé el que farà. No vull aventurar-ho encara que hi ha molts que diuen quin és el seu camí i el veurem en els pròxims dies", ha agregat el responsable municipal.

Destacats