Ribó defensa "amb rotunditat" que Compromís "no pot anar a soles" a eleccions generals

Guardar

Ribó Educació
Ribó Educació

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha manifestat que "defensa amb rotunditat" que Compromís "no pot anar a soles" a unes eleccions generals i ha assegurat que la decisió de confluir a les urnes sota una coalició es discutirà dilluns que ve en l'executiva de la formació.Així s'ha expressat en una visita a la inauguració de la Fira de la Mobilitat Sostenible celebrada aquest dissabte a València, a preguntes dels mitjans sobre una possible coalició electoral entre Compromís i altres forces polítiques de cara a les pròximes eleccions generals.

Ribó ha recalcat que ja en les passades eleccions va assegurar que era "imprescindible" que Compromís "no fóra sol" en unes eleccions generals "perquè quedàvem desdibuixats".

En aquest sentit, l'alcalde de València ha manifestat que "l'única cosa que defensa amb rotunditat" és que Compromís "no pot anar com un partit sol". De qualsevol forma, ha recordat que és una decisió que es discutirà dilluns que ve en l'executiva de la formació, de la qual Ribó forma part.

Arxivat a:

Destacats