Ribó: "Aquestes Pasqües és imprescindible cridar a la responsabilitat i no predicar més llibertat com Madrid"

Guardar

1008 Honors i Distincions (69)
1008 Honors i Distincions (69)

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha insistit aquest dimarts que aquesta Setmana Santa és "imprescindible respectar les normes" contra la covid-19 i des de les autoritats apel·lar a una contínua "crida a la responsabilitat i no predicar més llibertat com fa Madrid ni fer les coses que es fan en alguns llocs del centre del país", ha recriminat.

Ribó, en roda de premsa per a explicar els usos de Sant Vicent de la Roqueta, ha recalcat sobre aquest tema que, com a autoritat municipal, i en això té "la seguretat" d'"anar braç a braç" amb el president de la Generalitat, Ximo Puig, vetlarà per fer complir les normes de "manera seriosa" encara que la Comunitat Valenciana es troba en la part baixa de contagis, enfront de Madrid, que malgrat estar en la part alta, "predica més llibertat".

"Les autoritats no han de fer apologia d'unes llibertats que no és i s'han de respectar les normes i no fer les coses que s'estan fent en alguns llocs del centre del país", ha assenyalat.

Per a això, ha recalcat que la Policia Local "farà complir les normes" i hi haurà un control a la ciutat per a garantir que es compleixen les normes sanitàries i els límits d'aforament establits per a frenar la covid-19 amb una especial vigilància des d'ara de les platges i passejos marítims perquè no es produïsquen els repunts que s'estan registrant a Europa. "Estem al final del túnel si som seriosos en el compliment de les mesures i amb l'arribada de les vacunes", ha postil·lat.

Destacats