Rebeca Torró pren possessió com a nova diputada provincial per a ocupar la vacant de Jorge Rodríguez

Guardar

torro_diputada
torro_diputada

La primera tinent d'alcalde d'Ontinyent (València), la socialista Rebeca Torró, ha pres aquest dimarts possessió de la seua acta com a diputada provincial en la Diputació de València per a ocupar l'escó que ha deixat l'expresident d'aquesta institució i alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, després de la seua detenció i posada en llibertat amb càrrecs en l'operació 'Alqueria', que investiga presumptes irregularitats en la contractació de personal directiu de l'empresa pública Divalterra.

Rebeca Torró ha promés la seua nova responsabilitat en el ple extraordinari celebrat en la corporació provincial per a ocupar la vacant deixada per Rodríguez, que el passat 2 de juliol va decidir dimitir com a màxim responsable d'aquesta institució i com a diputat provincial.

Torró, que per a assumir el seu nou càrrec va abandonar recentment la Direcció general d'Habitatge en la Generalitat, exerceix així mateix les funcions de l'Alcaldia d'Ontinyent després de delegar-la en ella Jorge Rodríguez durant el temps necessari per a preparar la seua defensa.

Després de prendre possessió de la seua acta com a diputada provincial, Rebeca Torró ha rebut la salutació i l'abraçada de la vicepresidenta primera de la Diputació, Maria Josep Amigó, que ha presidit la sessió plenària com a presidenta en funcions.

Després d'aquest acte, ha tingut lloc un altre ple extraordinari en el qual s'ha triat al socialista Toni Gaspar, alcalde de Faura (València) i fins ara diputat provincial d'Hisenda, com a substitut de Jorge Rodríguez al capdavant de la Presidència de la Diputació de València.

La nova diputada ha assegurat als mitjans de comunicació, en concloure les dues sessions plenàries, que accedeix a aquest càrrec "per responsabilitat política", amb "molta il·lusió" i amb energia per a continuar "la gran labor" realitzada fins ara per la Diputació que encapçalava Jorge Rodríguez.

Respecte a l'àrea que podria assumir, Torró ha indicat que és el nou president el que ha de delegar funcions i ha manifestat que ella acceptarà la que se li encomane "amb molta força i il·lusió", com ha fet "sempre" en assumir cadascuna de les seues responsabilitats, ha precisat.

PROBABLEMENT, NOVA DIPUTADA D'HISENDA

Referent a açò, Toni Gaspar ha comentat als mitjans de comunicació, també després dels dos plens, que encara que aquesta és una qüestió que abordaran en les pròximes hores, l'objectiu és "no entorpir el funcionament dels serveis".

En aquesta línia, el president ha asseverat que, per tant, "les delegacions van a quedar-se pràcticament igual" i ha declarat que el més probable és que la nova diputada assumisca Hisenda, delegació que ell portava fins hui, per a ser "el més operatiu possible".

Arxivat a:

Destacats