Qualitat Democràtica convoca ajudes per a difondre l'Estatut d'Autonomia i el Dret Civil valencià

Ajuntaments i mancomunitats poden optar a aquestes subvencions, que compten amb una dotació màxima de 75.000 euros per a 2021

Guardar

Palau de la Generalitat Valenciana
Palau de la Generalitat Valenciana

La Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica ha convocat la concessió d'ajudes per a la realització d'actuacions relacionades amb el desenvolupament i la difusió de l'Estatut d'Autonomia i la recuperació i divulgació del Dret Civil foral valencià durant l'exercici 2021.

Aquestes ajudes aniran destinades a les mancomunitats de municipis i als ajuntaments de la Comunitat Valenciana i compten amb un pressupost màxim de 75.000 euros.

En aquest sentit, aquestes subvencions podran destinar-se a actuacions com ara congressos, trobades, jornades, xarrades, conferències i taules redones, a més de l'edició de publicacions relacionades amb les activitats anteriors.

Es tindran especialment en compte aquelles accions que les entitats locals desenvolupen en relació amb la divulgació de la proposició de llei de reforma constitucional per a la recuperació efectiva del Dret Civil valencià, que per iniciativa adoptada per les Corts, es troba en tramitació a les Corts Generals.

D'acord amb la publicació del Diari Oficial de la Generalitat (DOGV), les sol·licituds es podran presentar entre el 9 de març i el 8 d'abril, de manera exclusivament telemàtica, al portal de la Generalitat www.gva.es, accedint a la 'Seu Electrònica' i seleccionant el servei corresponent per a la presentació de sol·licituds en aquesta convocatòria, o a la Guia PROP, en l'apartat 'tràmits i serveis'.

Destacats