Puig veu "molt positiva" la fusió de CaixaBank i Bankia i creu que mantindre la seu a València "aporta credibilitat"

Guardar

puig
puig

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha considerat que la fusió entre CaixaBank i Bankia serà "molt positiva per a l'economia de la Comunitat Valenciana", i ha afirmat que el fet que la seu "del primer banc d'Espanya" es mantinga a València "aporta credibilitat i reputació" que és "en gran manera allò que mou la capacitat d'inversió", per la qual cosa ho ha qualificat com una "molt bona notícia".

Així s'ha expressat Puig en una compareixença davant els mitjans juntament amb la presidenta de Xarxa Elèctrica, Beatriz Corredor, en la qual ha manifestat que "sí és cert que s'obrin interrogants respecte a com se'n va a implementar respecte a les ocupacions", però ha manifestat que hi ha "expectatives de futur".

"Volem que després d'aquesta fusió i amb la capitalitat de València també hi haja noves instal·lacions o activitats que es puguen desenvolupar des de la Comunitat Valenciana. Ja ens ha ajudat la col·laboració amb CaixaBank, tenim projectes com el Caixaforum o el crèdit de 1.000 milions que ens han concedit recentment", ha manifestat.

Per açò, ha insistit en la voluntat del Consell que aquest tipus de col·laboració "continue implementant-se" i que es potencie el "desenvolupament d'activitats d'aquest nou banc a la Comunitat Valenciana".

Arxivat a:

Destacats