Puig segur que Pere Fuset donarà "totes les explicacions" sobre el seu processament

Guardar

Ximo Puig Jorge Gil Europa Press
Ximo Puig Jorge Gil Europa Press

El president de la Generalitat, Ximo Puig, s'ha mostrat "segur" que el regidor de Cultura Festiva i portaveu de Compromís a l'Ajuntament de València, Pere Fuset, "donarà totes les explicacions oportunes" amb relació al seu processament per l'accident en el muntatge dels concerts de Vivers.

Així ho ha manifestat aquest dissabte, durant la seua visita a la II Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana, a València, preguntat pel processament, aquest divendres, per part del jutjat d'Instrucció número 18 de València al regidor per un presumpte delicte d'homicidi per imprudència greu i un altre contra la seguretat dels treballadors. Es tracta de la causa oberta per l'accident laboral en el qual un treballador va morir durant el muntatge de les graderies per als concerts als Jardins de Vivers de la capital del Túria en l'estiu de 2017.

Puig ha apel·lat al "sentit comú" i a la "responsabilitat de cada moment". Davant les peticions de dimissió cap al regidor per part de l'oposició, ha recordat que "és una qüestió municipal" i que, per tant, "no li correspon" al 'president'.

Ha insistit que, "en qualsevol cas, el regidor donarà totes les explicacions oportunes" i ha demanat "analitzar les coses amb claredat i transparència", però "sobretot amb sentit comú, que ens portarà i orientarà a una decisió favorable a la responsabilitat de cada moment".

Arxivat a:

Destacats