Puig: "M'agradaria molt que es produïra la desimputació de Mónica Oltra"

Ximo Puig ha considerat que Oltra és una "persona molt vàlida" i ha remarcat el seu treball en el Consell

Guardar

El president de la Generalitat, Ximo Puig, i la vicepresidenta Mónica Oltra
El president de la Generalitat, Ximo Puig, i la vicepresidenta Mónica Oltra

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assegurat que li "agradaria molt" que es produïra la "desimputació" de l'exvicepresidenta i consellera d'Igualtat, Mónica Oltra, en la causa que investiga l'actuació del departament davant el cas d'abusos del seu exmarit a una menor tutelada.

Puig s'ha pronunciat en aquests termes durant la seua intervenció en el Fórum Europa Tribuna Mediterrània aquest dilluns a València, on ha considerat que Oltra és una "persona molt vàlida" i ha remarcat el seu treball en el Consell.

Respecte al Govern del Botànic, Puig ha dit sentir-se "confortable" i ha remarcat que el Consell ha aprovat "set pressupostos dins del termini i en la forma escaient". "Nosaltres on marquem l'estabilitat és en els projectes de llei, la resta és pura especulació", ha agregat.

Així, ha indicat que se sent "confortable amb tots els consellers" i amb l'actual vicepresidenta, Aitana Mas, així com amb el president de les Corts, Enric Morera, tots dos de Compromís. En la conferència han estat presents diversos membres del Consell i dels partits que ho formen.

Destacats