Puig insisteix que "el més patriòtic és donar suport als PGE" i critica l'actitud del PP

Guardar

puig-pge 2021
puig-pge 2021

El 'president' de la Generalitat Valenciana i líder del PSPV, Ximo Puig, ha insistit aquest dilluns que "el més patriòtic" és donar suport als Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) de 2021 i en què li haguera agradat que "el principal partit de l'oposició (PP) haguera tingut una altra actitud".

Així ha valorat en roda de premsa la postura de Pedro Sánchez, que afirme aquest diumenge que les sigles que importen al Govern són les dels PGE perquè tots els partits que van donar suport a la seua tramitació, entre ells EH Bildu, representen "l'Espanya democràtica".

"Tots els suports són fonamentals", ha coincidit el baró socialista, instant que tots els partits representats en el Congrés siguen "conscients de la situació i actuen en conseqüència".

Puig ha defensat que Espanya necessita els nous PGE per a la reactivació econòmica i aconseguir "el major suport possible" en la negociació del pla de recuperació amb la UE. "En qualsevol cas, el bàsic és que hi haja pressuposats", ha recalcat.

I en clau valenciana, ha tornat a destacar que "per primera vegada aquests PGE objectivaran la inversió en la Comunitat" en els paràmetres que sempre ha demanat la Generalitat, com la població: "Són uns bons pressupostos per a Espanya i per a la Comunitat Valenciana".

Arxivat a:

Destacats