Puig ha assistit al concert 'Joves per l'abolició' organitzat per a conscienciar als més joves que la prostitució és una forma de violència sexual

Guardar

Ximo Puig al concert 'Joves per l'abolició'
Ximo Puig al concert 'Joves per l'abolició'

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assistit al concert 'Joves per l'abolició' organitzat pel Fòrum Valencià per a l'Abolició de la Prostitució amb la finalitat de conscienciar als més joves que la prostitució és una forma de violència sexual.

El concert, al qual també ha assistit la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, s'ha celebrat a casa Mediterráneo d'Alacant i ha comptat amb les actuacions dels alacantins Varry Brava, Vienna i Mailers.

A més durant el concert presentat per les activistes feministes Towanda Rebels s'ha projectat l'espot de la campanya de sensibilització #noesocioesviolencia, i la poetessa valenciana Sara Gil Ballestar ha oferit un recital.

Segons l'enquesta realitzada per la Generalitat, 1 de cada 5 homes han pagat per sexe al llarg de la seua vida i la prostitució segueix vinculada clarament a l'oci entre els més joves. Per això, el Fòrum Valencià per a l'Abolició de la Prostitució realitza accions com el concert 'Joves per l'Abolició' amb l'objectiu de descoratjar el consum de prostitució entre els més joves i deixar clar que la prostitució no és una forma d'oci, sinó que és violència sexual.

Destacats