Puig: "El 8M és una reivindicació necessària, però enguany no pot ser al carrer de manera massiva"

Guardar

004_8M
004_8M

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha assenyalat que la celebració del 8 de març, Dia Internacional de la Dona, és "una reivindicació necessària", però "la manera de reclamar-ho enguany ha de canviar" per la pandèmia i "no pot ser al carrer de manera massiva", sinó que cal buscar "altres alternatives".

Puig, en la roda de premsa per a informar de la desescalada, ha assenyalat que en la Mesa Interdepartamental per a la Prevenció i Actuació davant la covid-19 celebrada prèviament han coincidit que el 8M és una reivindicació "necessària", però que enguany no es donen les condicions epidemiològiques per a celebrar-ho de manera massiva al carrer.

No obstant això, ha apuntat que existeixen "altres alternatives" que s'exploraran amb les organitzadores per a buscar espais alternatius al carrer. En eixe sentit, ha recalcat que pese al descens en la corba de contagis encara estem en una situació "difícil" i per això s'han d'adoptar totes "les mesures oportunes perquè no existisca un perill que es puga evitar".

En eixe sentit, ha incidit en què la seua posició és "molt clara": "Cal limitar al màxim un espai on es pot produir contagis i celebrar el 8M de manera diferent a les manifestacions massives perquè no és prudent".

Destacats