Puig creu que el Botànic és hui un actiu "més potent" que la "singularitat" d'un avançament electoral

Guardar

ximo_puig_ep
ximo_puig_ep

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha afirmat aquest dissabte que l'estabilitat del pacte del Botànic és actualment un actiu "més potent" que la "capacitat de singularitat" d'un avançament de les eleccions autonòmiques que serviria per a "visibilitzar" a la Comunitat Valenciana.

Per a Puig, aquesta "singularitat" és "molt important" i ha considerat que "més ràpid que tarde" la Comunitat haurà de "situar-se en aqueixa singularitat del calendari". Així s'ha pronunciat el president i secretari general dels socialistes valencians en atenció als mitjans en la clausura de l'Escola d'Estiu que ha celebrat el PSPV aquest cap de setmana a Alacant.

D'aquesta manera, el president ha afirmat que "no hi ha ni una renúncia -a la possibilitat d'un avançament electoral- ni al mateix temps, cap previsió -d'avançar els comicis- en aquests moments". "Ara com ara, amb els condicionants d'avui, l'actiu d'estabilitat és més potent", ha remarcat.

En aquest sentit, el president ha constatat que té la potestat de dissoldre les Corts i convocar eleccions anticipades, al mateix temps que ha afegit: "no sabem el que passarà d'ací a un mes, dos mesos o tres mesos".

Destacats