Puig creu que Camps hauria de reflexionar perquè "és el responsable polític del desastre reputacional de la Comunitat Valenciana"

Guardar

Ximo Puig intervé en un homenatge a Ernest Lluch
Ximo Puig intervé en un homenatge a Ernest Lluch

El president de la Generalitat i líder del PSPV, Ximo Puig, ha afirmat que el seu predecessor Francisco Camps "alguna cosa hauria de reflexionar" perquè "molta gent del seu entorn està en la presó" i "és evident que és el responsable polític de tot el desastre reputacional de la Comunitat Valenciana".

"Francisco Camps es respon tots els dies ell mateix", ha resolt sobre les acusacions que va llançar l''expresident' aquest dimecres que Puig és un dels responsables d'una "estratègia política de persecució" en els últims 12 anys, després de l'arxivament de l'última causa judicial que seguia oberta per presumptes irregularitats en la celebració de la Fórmula 1 a València.

Puig, a preguntes dels periodistes abans d'un homenatge a Ernest Lluch, s'ha limitat a subratllar que des que és president sempre s'ha actuat "en funció del que ha dit l'Advocacia de la Generalitat", en relació als recursos a les causes obertes contra Camps. "Alguna cosa hauria de reflexionar aquest senyor", ha postil·lat.

Destacats