Puig convoca demà la comissió interdepartamental per a estudiar la possibilitat de noves mesures

Sanitat no es planteja "de moment" retardar la tornada a escola

Guardar

4A8A0943
4A8A0943

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha convocat per a aquest dimarts a les 10.00 hores una reunió de la comissió interdepartamental per a la prevenció i actualització enfront de la Covid-19 per a analitzar les últimes dades i estudiar la possibilitat d'aplicar noves mesures, segons ha informat fonts de Presidència.

Puig i la consellera de Sanitat, Ana Barceló, han mantingut ja aquest dilluns una reunió per a analitzar la situació actual de la pandèmia en la Comunitat Valenciana i el ritme de vacunació. A més, la titular de Sanitat participarà aquesta tarda per videoconferència en la reunió del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut (CISNS).

Per part seua, fonts de la Conselleria de Sanitat han traslladat a Europa Press que "no està sobre la taula fer cap modificació" respecte a la data de represa de l'activitat lectiva, prevista per a aquest 7 de gener. "En aquests moments no es planteja", han assenyalat des d'aquest departament.

De fet, el 'president' de la Generalitat, en la seua compareixença del passat 17 de desembre en la qual va anunciar les noves restriccions per a Nadal, va anar ja preguntat sobre aquest tema i va comentar que no consideren aquest ajornament "convenient". Segons va defensar, els protocols i actuacions en centres educatius "ha funcionat molt bé".

Arxivat a:

Destacats