Puig afirma que Vox és "un perill real" i lamenta que l'inici del mandat de Feijóo siga "adossar-se a l'ultradreta"

Guardar

Ximo Puig, president de la Generalitat, a Les Corts
Ximo Puig, president de la Generalitat, a Les Corts

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha recalcat aquest divendres que l'entrada de Vox al futur Govern de Castella i Lleó és "una notícia molt negativa" perquè és "un perill real" i sobre aquest tema ha lamentat que "l'inici del mandat" del pròxim president del PP, Alberto Núñez Feijóo, "siga adossar-se a la ultradreta".

Puig, en declaracions als mitjans, confia que hi haja "una rectificació" perquè Vox és "un perill real" per a "l'Estat de les autonomies, perquè està en contra de les autonomies", i és "un perill real per a la convivència".

Per això, ha assenyalat que l'entrada de Vox a Castella i Lleó és "la pitjor notícia que es podia rebre per a iniciar el procés de renovació" del PP i ha mostrat la seua confiança que "el camí siga diferent".

"És una molt mala notícia perquè Vox ha aportat a la política espanyola rancor, divisió i una quantitat d'insults per metre quadrat extraordinària i, per tant, tot el que siga acostar-se a aqueix model és molt negatiu per a la societat espanyola i, en concret, per a la valenciana", ha postil·lat.

Arxivat a:

Destacats