PSPV assegura que els peatges blans d'autovies "res tenen a veure amb l'AP7": "Serà gratuïta, no hi ha debat possible"

Guardar

fotonoticia_20190816170536_1920
fotonoticia_20190816170536_1920

El PSPV ha apuntat que el debat sobre el futur manteniment de les autovies "res té a veure amb l'AP-7" i ha assegurat que aquesta carretera "serà gratuïta l'1 de gener de 2020, no hi ha debat possible". En aquest sentit, ha recalcat que el fet de "mesclar tots dos solament pretén confondre els ciutadans".

Així s'ha pronunciat el senador socialista per Castelló, Artemi Rallo, després de les crítiques de Compromís i el PP, segons han indicat els socialistes en un comunicat. La coalició ha assenyalat que el fet que el PSOE òbriga aquest debat ara és "directament deslleial" perquè continuaran pagant "els de sempre, als quals porten 50 anys estafant-nos". Per part seua, el PP creu que seria "un impost més" i "un nou càstig als ciutadans" de la Comunitat Valenciana.

En aquest context, Rallo ha sostingut que l'AP-7 "serà gratuïta l'1 de gener de 2020, no hi ha debat possible". "Els valencians hem pagat peatges durant molts anys i sempre ha sigut amb la complicitat dels governs del PP", ha assenyalat Rallo, que ha subratllat que "això s'ha acabat gràcies al PSOE, que sempre ha treballat perquè la gratuïtat de l'Autopista del Mediterrani siga una realitat".

"El PSOE ha complit amb el seu compromís i, igual que a Burgos la gratuïtat de l'AP-1 és una realitat, l'AP-7 ho serà a partir de gener en la Comunitat Valenciana, ningú ha de tindre cap dubte", ha garantit.

Així mateix, el dirigent socialista ha agraït "el suport d'altres grups minoritaris en el Congrés i el Senat" perquè "tot suma quan es tracta d'impulsar mesures progressistes que milloren la vida de tots els valencians".

Destacats