El PP denuncia que "la ridícula gestió del Consell de Puig fa que els diners del pressupost no arriben a la gent"

Denúncia que "quan la llum pujava un 4% deien que era una emergència la pobresa energètica, ara amb la llum un 400% més cara que fa un any, la partida no existeix"

Guardar

El portaveu d'Habitatge del GPP, Alfredo Castelló
El portaveu d'Habitatge del GPP, Alfredo Castelló

El portaveu d'Habitatge del GPP, Alfredo Castelló, ha denunciat que el Consell de Puig "només ha executat un 15,9% del previst per a enguany per a polítiques d'habitatge. De cada 20 euros per a gastar en polítiques d'habitatge només han gastat 3 i els falten per gastar 17 quan només queden tres mesos per a acabar l'any".

Així, el diputat popular ha assegurat que "hi ha 112 milions d'euros de fons europeus per a aquesta conselleria que no se sap quan arribaran i ha augurat que "coneixent els seus nivells de gestió i execució del pressupost, amb molta probabilitat a penes arribaran a executar, com a molt, el 10% el desembre de 2022".

"Fins al conveni del Pla d'Habitatge 2022-2025 és mentida, perquè no existeix, ni està signat encara, però el posen com si ho estiguera. També ací els ha enxampat el bou de la gestió", ha assegurat el diputat popular.

El diputat popular ha assegurat que "tot és mentida en aquest pressupost. El pressupost en execució de 2021 en data de hui és de 340 milions, 100 milions superior als 245 milions per a 2022, sense comptabilitzar els fons europeus. On està l'augment?"

"L'execució i la gestió pressupostària és el que fa arribe els diners a la gent i millore la seua vida. Posar-ho en un paper no serveix de res. En 2021 hi havia 10 milions per a l'ampliació del parc públic municipal i no han invertit ni un euro. La despesa és 0. I el mateix ocorre amb el programa "Reconstruïm Pobles, que amb dues partides que sumen 20 milions són un altre 0 en execució".

Finalment, el diputat Alfredo Castelló ha afirmat que "altres línies pressupostàries com la pobresa energètica van aparéixer en 2016 i mai més es va saber d'elles. Quan la llum pujava un 4% deien que era una emergència. Ara, amb la llum un 400% més cara que fa un any, la partida per a pobresa energètica no existeix".

Arxivat a:

Destacats