El PP anuncia una bateria d'iniciatives en les Corts, Congrés i Senat perquè Sánchez finance el soterrament de les vies de Serradora i s'opte a fons europeus

"Anem a barallar per a aconseguir finançament per totes les vies possibles per a aconseguir un projecte de ciutat reivindicat pels veïns"

Guardar

María José Catalá, portaveu del Partit Popular al Ajuntament de València
María José Catalá, portaveu del Partit Popular al Ajuntament de València

La portaveu del Partit Popular en l'Ajuntament de València, María José Catalá, ha anunciat hui que el PP va a presentar iniciatives en les Corts, Congrés i Senat per a obligar a l'Ajuntament, Generalitat i Govern al fet que opten a fons europeus i que l'executiu de Sánchez pose també la seua part de diners per a aconseguir el soterrament de les vies de Serradora. "Cal no oblidar que aquest projecte és part fonamental del corredor mediterrani i és estratègic per a connectar València al mar".

Aquest anunci es produeix després de "constatar que Ribó i el PSOE han renunciat a optar a fons europeus per a acabar amb el mur ferroviari del Grau". "En l'Oficina de Projectes Europeus de l'Ajuntament no consta aquest projecte, en el Ministeri de Transports tampoc i en Urbanisme es desentenen del tema" ha explicat la portaveu del PP qui ha subratllat que "no ens serveixen les seues excuses. Hi ha diners i cal aprofitar l'oportunitat. Hi ha una falta d'interés i de reivindicació que ens preocupa moltíssim."

La portaveu del Partit Popular ha recordat que el maig de 2021 la Comissió Informativa de Desenvolupament i Renovació Urbana va aprovar a petició del PP una moció perquè "l'execució de les obres de soterrament de les vies i la prolongació sud del túnel de Serradora, així com l'execució del Parc de Desembocadura s'incloguen dins de les ajudes de la Unió Europea procedents del Pla Next Generation".

Així mateix, ha recordat que la setmana passada durant la signatura del conveni del Canal d'Accés "ni Ribó, ni la ministra, ni Puig, van dedicar ni una paraula a un projecte crucial per a aquesta ciutat".

A més, ha continuat, "al febrer devia estar l'estudi informatiu del projecte i hui dia no sabem gens. El Partit Popular va a barallar perquè duga a terme aquest projecte demandat pels veïns de la zona i per tota la ciutat. Renunciar al finançament europeu per a portar avant aquest projecte és un error de grans proporcions"

Arxivat a:

Destacats