Peris (Ciutadans): "No sé si Toni Cantó estarà nominat al Goya a la millor interpretació"

Guardar

mamen peris
mamen peris

Mamen Peris, una de les portaveus adjuntes de Cs en Les Corts, ha assegurat aquest dijous que l'exsíndic, Toni Cantó, "ja és un excompany de Ciutadans en la Comunitat Valenciana" després de la seua incorporació com a independent en la llista d'Ayuso a les eleccions de Madrid.

"No sé si Cantó estarà nominat al Premi Goya a la millor interpretació i guió", ha ironitzat després de recordar que fa unes setmanes va dir que anava a tancar la seua etapa política perquè estava desencantat i que anomenaria al seu representant per a tornar al teatre. "Però a qui ha telefonat és a Isabel Díaz Ayuso", ha recalcat en els corredors del parlament abans del ple.

La diputada 'taronja' ha reaccionat així a l'oferiment que Cantó ha assegurat que va rebre aquest dimecres per part de la presidenta regional i candidata del PP a revalidar el 4M, amb la qual també es va reunir durant la passada jornada. L'exsíndic està empadronat a Madrid i ja ha deixat clar que no tindrà problema per a presentar-se als comicis.

Tot això, per a la portaveu adjunta, demostra que Toni Cantó ja està fora de Cs i "marxa a Madrid" dins d'una decisió personal. "Les valoracions estan fora de lloc ara. Nosaltres ja hem passat pàgina i continuem en el grup parlamentari amb ganes de treballar, els 18 diputats, per a continuar la nostra responsabilitat i compromís amb els valencians", ha asseverat.

Dit això, ha posat l'accent que el compromís de Cantó era amb els valencians i que això suposa "trepitjar el carrer, ser ací i plantejar iniciatives", com ha recordat que va compartir ella amb ell en una reunió en una classe de valencià fa menys de 15 dies.

"ELL VA DIR QUE S'anava DE LA POLÍTICA"

Sobre si se senten traïts, Peris ha sostingut que això l'haurà de valorar la societat, encara que ella només pot parlar "particularment". Sí que ha repetit el missatge que va compartir aquest dimecres en Twitter en assabentar-se que "sentia als valencians d'un sol ús". Ha assegurat que ella es va creure el seu "relat" que estava desil·lusionat i volia reprendre la seua carrera d'actor amb dues productores de televisió: "Ell va dir que s'anava".

Amb tot, aquesta diputada de Cs ha rebutjat que l'eixida de Cantó desestabilitze al partit, mostrant-se convençuda que són "més necessaris que mai davant aquests populismes i el cansament que es genera en la política". I ha resolt que caldrà preguntar a ell i als votants si és creïble.

Una altra portaveu adjunta del grup, Ruth Merino, s'ha limitat a afirmar prèviament que Toni Cantó "és lliure de fer el que vulga i prendre la decisió que vulga", mentre ella està centrada a treballar pels valencians com amb la pregunta al 'president' de la Generalitat, Ximo Puig, en la sessió de control d'aquest dijous que realitza de manera excepcional fins que es nomene el nou síndic.

Destacats