Pascual, tranquil·la davant la remodelació del Consell: "Tots estem de pas"

Guardar

La consellera d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual
La consellera d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual

La consellera d'Universitats, Carolina Pascual, ha assegurat estar "tranquil·la" davant la remodelació del govern valencià que té pendent d'anunciar el president, Ximo Puig, i la possibilitat que ella siga una de les baixes.

"Seré ací fins que el president ho considere (...). En realitat, tots estem de pas: si no serà abans, serà després", ha declarat en una visita a la fira d'ocupació de la Politècnica de València (UPV) al costat del mateix Puig, que ha seguit sense voler avançar cap canvi.

Pascual ha destacat que porta tres anys amb "molts projectes per davant" i amb la "fita" de dirigir una Conselleria a Alacant, l'única fora de València.

Així, després d'afirmar que no ha parlat amb Puig sobre els canvis, ha posat en valor el "gran equip" d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital i ha recordat que l'important és treballar en benefici dels valencians.

"El projecte transcendeix, té més envergadura que una persona, és de llarg recorregut. Estic portant-ho durant un temps i dins d'un temps ja no estaré", ha il·lustrat aquesta consellera proposada pel PSPV.

Destacats