Participació destina 250.000 euros a accions de formació i divulgació en matèria de responsabilitat social el 2022

Les subvencions es dirigeixen a associacions i organitzacions sense ànim de lucre, així com a entitats locals de la Comunitat

Guardar

Rosa Pérez Garijo, consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica
Rosa Pérez Garijo, consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica

La Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica destinarà 250.000 euros a ajudes per a la formació, divulgació i altres actuacions en matèria de responsabilitat social durant l'exercici 2022.

Les subvencions, tal com publica hui el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), s'adrecen a associacions i organitzacions sense ànim de lucre amb domicili social a la Comunitat o que disposen d'una seu central o d'una delegació permanent al territori valencià; també a municipis, mancomunitats, entitats locals menors, àrees metropolitanes i consorcis.

Cada entitat beneficiària podrà accedir a una quantia màxima de 5.000 euros per fer accions formatives i de divulgació sobre responsabilitat social.

En matèria de formació, són objecte de subvenció les activitats com ara congressos, jornades, trobades, conferències, xerrades o taules rodones. En l'àmbit de difusió, s'inclouen les campanyes d'informació a qualsevol mitjà de comunicació, incloses les xarxes socials i les noves tecnologies de la informació, així com l'edició de publicacions (llibres, guies, fulletons, cartells, etc.), tant a format paper com a digital.

Així mateix, serà subvencionable l'elaboració de plans de responsabilitat social per part de les entitats locals.

Les sol·licituds es podran presentar des del 17 de gener fins al pròxim 16 de febrer de 2022, ambdós inclusivament, de manera exclusivament telemàtica, a través de la Seu Electrònica de la Generalitat, accedint al cercador de tràmits i serveis a l'URL http://www.gva.es/es/inicio/atencion_ciudadano/buscadores/tramites_servicios o a l'URL http://sede.gva.es/es.

Destacats