Participació destina 200.000 euros a formació i divulgació en matèria de responsabilitat social

Les subvencions es dirigeixen a associacions i organitzacions sense ànim de lucre, així com a entitats locals de la Comunitat

Guardar

formacion-desde-casa
formacion-desde-casa

La Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, a través de la Direcció General de Qualitat Democràtica, Responsabilitat Social i Foment de l'Autogovern, destinarà 200.000 euros a ajudes orientades a la formació, divulgació i altres actuacions en matèria de responsabilitat social.

Les subvencions, tal com publica el Diari Oficial de la Generalitat (DOGV), es destinen a associacions i organitzacions sense ànim de lucre amb domicili social en la Comunitat o que disposen d'una seu central o d'una delegació permanent en el territori valencià; també a municipis, mancomunitats, entitats locals menors, àrees metropolitanes i consorcis.

Cada entitat beneficiària podrà accedir a una quantia màxima de 5.000 euros per a dur a terme accions formatives i de divulgació sobre responsabilitat social.

En matèria de formació, són objecte de subvenció les activitats organitzades com ara congressos, jornades, trobades, conferències, xarrades o taules redones, que poden ser complementades, de manera excepcional, amb alguna activitat pràctica. En l'àmbit de la difusió, s'inclouen les campanyes d'informació i difusió en qualsevol mitjà de comunicació, incloses les noves tecnologies de la informació, així com l'edició de publicacions, tant en format paper com en digital.

Les sol·licituds es podran presentar entre el 3 de març i el 2 d'abril, de manera exclusivament telemàtica, al portal de la Generalitat www.gva.es, accedint a la 'Seu Electrònica' i seleccionant el servei corresponent per a la presentació de sol·licituds en aquesta convocatòria, o a la Guia PROP, en l'apartat 'tràmits i serveis'.

Consulta ací per obtindre més informació.

Destacats