Oltra: "Són molts els municipis i CCAA que demanen més restriccions per a frenar un contagi descontrolat"

Guardar

20-11-30_M.Oltra_comision_VG_Corts
20-11-30_M.Oltra_comision_VG_Corts

La vicepresidenta i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha insistit a emmarcar les seues diferències amb el president de la Generalitat, Ximo Puig, sobre la necessitat d'un confinament, en la "normalitat democràtica i pluralisme polític", però ha recalcat que ja "hi ha molts alcaldes i comunitats, de tots els partits, que demanen més restriccions per a frenar un contagi descontrolat".

Oltra, en roda de premsa per a presentar el balanç de gestió en dependència, s'ha referit així preguntada per la seua opinió respecte a la coincidència entre Puig amb els líders del PPCV, Isabel Bonig, i Cs, Toni Cantó, a no demanar un confinament domiciliari que sí que defensen els socis del Botànic.

Sobre aquest tema, ha considerat "normals" les diferències en el Botànic perquè hi ha "una pluralitat en les diferents mirades i solucions que cadascun proposa" a l'igual, ha recalcat, que "està en la societat i en les tertúlies dels mitjans de comunicació on cadascun defensa la seua opinió".

No obstant això, ha recalcat que "a partir d'aquest pluralisme polític hi ha molts alcaldes i comunitats autònomes que estan demanant mesures més restrictives per a frenar el contagi comunitari descontrolat que tenim ara" i "moltes vegades no va ni per partit sinó en funció de les diferents mirades que hi ha en la societat perquè no tots els que estan dins d'un partit polític pensen igual".

Així mateix, ha destacat que Puig es reunisca amb els líders de l'oposició, i més en una situació de pandèmia, només es pot "qualificar de normalitat democràtica" i mostra de "respecte institucional a les Corts i als grups de l'oposició que representen a la ciutadania".

En eixe sentit, ha recalcat que és "peremptori" que els grups de l'oposició disposen d'informació sobre "com està la situació" de la pandèmia en la Comunitat i una explicació de la gestió."Tot entra dins de la normalitat democràtica i pluralisme polític", ha recalcat.

Destacats