Oltra sobre la retirada de la quarantena per Bèlgica: "La gestió de la pandèmia està donant confiança"

Guardar

oltra
oltra

La vicepresidenta i portaveu de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, ha afirmat aquest divendres que la decisió de Bèlgica de retirar l'obligació de complir quarantena en tornar al país des de la Comunitat Valenciana és "una bona notícia" i suposa que la gestió que s'està fent de la pandèmia "està donant confiança" als països de l'entorn.

Així s'ha pronunciat Oltra en la roda de premsa posterior al ple del Consell en ser preguntada per la decisió de les autoritats belgues de posar fi a l'obligació de complir una quarantena i sotmetre's a una prova PCR per a detectar Covid-19 als viatgers que tornen al país des de la Comunitat Valenciana i de diverses illes de Canàries, en considerar que el risc en aquestes zones pot passar de 'roig' a 'taronja' i poden relaxar-se les restriccions.

"Òbviament valorem de manera positiva que Bèlgica haja deixat d'aplicar la quarantena a la tornada des de la Comunitat Valenciana. És una bona notícia perquè el que representa és que les xifres de la gestió de la pandèmia a la Comunitat Valenciana els donen la suficient confiança com perquè els seus ciutadans puguen viatjar i tornar sense ser sotmesos a quarantena", ha indicat.

Així, ha reiterat: "Tot el que siga que països del nostre entorn tinguen confiança en el nostre territori és una bona notícia per als valencians".

Arxivat a:

Destacats